dimecres, 27 de maig del 2015

Noves estrelles de bon lector


Ara us presentarem les últimes estrelles de bon lector del curs. Les lectores que les han aconseguit són la Laia (que suma la seva tercera i quarta estrella), l'Helena, que suma la seva sisena estrella, la Marina, que ja en té quatre, la Leire, amb tres estrelles, i l'Emma i el Fèlix que han aconseguit la seva primera estrella de bon lector. Enhorabona a tothom i seguiu gaudint amb la lectura!

Laia

                             Helena                                              Marina
                             Leire                                                 Emma
                                                         Fèlix

Ja disposem de nous llibres a la biblioteca

A partir d'aquesta setmana, a la biblioteca podreu llegir una gran quantitat de llibres nous que acabem de rebre. Aquí us deixem algunes portades de les noves adquisicions.

dimecres, 20 de maig del 2015

Nous llibres a la biblioteca

Aviat podreu llegir aquests llibres a la biblioteca

dimecres, 13 de maig del 2015

Avui tenim el plaer de presentar a una lectora que ja ha aconseguit ni més ni menys que la seva cinquena estrella de bon lector. Ella és l'Helena, a qui donem l'enhorabona per acumular tantes estrelles. A seguir gaudint amb la lectura!


dimecres, 6 de maig del 2015

Noves Estrelles de Bon Lector

Avui us presentem més alumnes de l'escola que han aconseguit una Estrella de Bon Lector. Ells són el Fèlix, el Des, el Dani, que han aconseguit la seva primera estrella, i el David, que ja en té dues. Enhorabona a tots quatre i a seguir gaudint amb la lectura!
Fèlix
 Des
 Dani
David